10 Mart 2012 Cumartesi

hali yikama ipuculari

Tüm dünyanın öneriler temizlik halı kullanın ve tahmin edin ne oldu? Hala tüm olasılık bilgili halı temizleyicisi gibi kendinizi net olarak halı olamaz. Öte yandan, mükemmellik kim istiyor? Buradaki kurallar Bu halı yeterince açık olsun sağlayacaktır. Isı yardımcı olur! 118 seviyeleri fahrenheit şeyden önce, her yüz% 18 düzeyleri daha yüksek ayarlamalar kimyasal reaktivite. Su çıkarma temizlik arasında bir yüz elli ve 200 derece bitti.

Bu çok teknik var mı? Cızırtılı su ekstraksiyonu, ya da “buharla temizlik” bunu kendiniz yaparsanız, ısı kullanmanız çalıyor, “kuru temizleme” çok üstün olduğunu, sadece olmayacaktır! Gerçekten, iş yerinde üç birbiriyle ilişkili öğeleri halı temizlemek vardır. Isı, Bekleme Süresi ve Ajitasyon. Bir dereceye kadar, bunların her biri en üst düzeye çıkarmak ise, diğerleriyle birlikte telafi edebilir.

Yeterli cızırtılı temizlik cevap alamayan Başka bir deyişle, halı biraz daha uzun “yaşamak” ve sert fırçalayın sağlar. Gizli halı yıkama ipuçları: Deterjan kir çekiyor. Bu nedenle herhangi bir temizleme cevap iyice yıkayın önemlidir. Bu su ekstraksiyonu cızırtılı “kuru” yöntemlerine göre daha temiz halı neden başka bir nedeni budur.

Alt satırında halı temizlemek etkili durulama isteyebilirsiniz. Bir yaklaşım, açık lekeler, bir mağaza vac kullanımı ile . Sadece leke dışarı emmek Hayır, size, mümkün to’t olacak, ancak bölgede art arda yıkama ve durulama, çözüm her zaman emmek gerekir. Bu kağıt havlu ya da bez kullanılarak yeterli kez yıkayıp ayıklayın kalıcılığı olmayacaktır esas yılından bu yana, bir bez ile su blot daha pratik bir metodoloji olabilir. Bir diğer küçük gizli halı temizleyiciler, ön kapı iç ve dış kilim çiziyor . Size bu yazıyı okurken zevk, aynı zamanda makaleler zevk alabilirsiniz..
http://www.nakliyatevdeneve.us/genel/hali-yikama-ipuclari.html

1 yorum:

  1. Bloğunuzdan istediğimiz verileri bulduk ve yararlandık , teşekkür ederiz. İlaçlama hizmetleri olarak başarılarınızın devamını dileriz.

    YanıtlaSil